Där här bullerskyddet av modellen RB001 Rosenvik är byggt i obehandlat trä som målats i röd färg. Planket är byggt i Huddinge och är 68 meter långt och en dryg meter högt.

Läs hela inlägget »

I Västerås har vi byggt drygt 100 meter bullerskydd för att förbättra ljudmiljön för en förskola. Planket är av modellen RB004 Renemo, med inslag av rutor av transparent makrolon. Planket är byggt i obehandlat trä som målats i röd färg.

Läs hela inlägget »

Under hösten har vi byggt till ett tidigare bullerskydd för Norrköpings kommun. Planket är av modellen RB001 Rosenvik, med impregnerat virke och minerit mot marken.

Läs hela inlägget »
Nyligen monterades det här klassiska reflekterande bullerplanket i Örebro, i modellen RB004 Renemo. Höjden är 2 meter och bullerplanket är målat i en ljust gul slamfärg som ger planket lång hållbarhet.
Läs hela inlägget »

Det här kraftiga bullerskydd har vi under augusti byggt i Sundsvall. Planket har terrawingfundament och är byggt av impregnerat virke som tål både väder och vind..

Läs hela inlägget »

I Järfälla har vi byggt det här vackra djurgårdsgröna bullerskyddet av modellen RB001 Rosenvik. Det är byggt i obehandlat virke med minerit i grunden och är totalt över 300 meter långt. Planket har flera fönstersektioner av Makrolon som gör det levande och bibehåller utsikt. Planket är två och en halv meter högt.

Läs hela inlägget »

Bullerskydd kan designas och byggas för att passa perfekt till ditt hus och din tomt. I Alingsås har vi byggt de här två fina bullerskydden efter två helt olika önskemål, och de blev väldigt fina båda två. 

Båda planken är av modellen RB001 Rosenvik. Det ena planket är 31 meter och har målats med slamfärg i den klassiska faluröda nyansen, medan det andra är 16 meter och målat i en grå nyans med slamfärg.

Läs hela inlägget »

OrganoWood är ett miljövänligt alternativ till tryckimpregnerat trä, som efterfrågas allt mer av kunder och beställare. OrganoWood är miljöklassat trä modifierat med kisel som ger lång hållbarhet och en vacker silvergrå nyans. Den patenterade teknologin ger träet rötskydd, skapar en vattenavvisande yta och ett förbättrat flamskydd. I Malmö byggde vi det här bullerskyddet med OrganoWood, i modellen RB001 Rosenvik.

Läs hela inlägget »

Ett absorberande bullerskydd av typen NoiStop Geen har monterats i Lund under maj månad. Bullerskyddet är byggt i sektioner och är 135 meter långt och som högst tre meter högt, monterat på betongfundament och med stolpar i stål. NoiStop är ett smidigt och lättmonterat alternativ som är särskilt effektivt när montaget måste gå snabbt på grund av infrastruktur eller liknande.  

Läs hela inlägget »

Bullerskyddet RB005 i klassiskt röd färg med en dekorativ vit överkant ger våra svenska röda trähus rättvisa. Att den övre delen dessutom har en annan struktur, med diagonalt mönster, gör det riktigt snyggt. Här har vi byggt in en praktisk dörr i planket, för att enkelt ta sig till andra sidan utan att förlora plankets bullerdämpande funktion.

Läs hela inlägget »