Klotterskydd av bullerskydd

Klotterskydd

Ett bullerskydd är en investering som ska hålla i många år. På utsatta platser kan ett klotterskydd vara en god idé för att hålla planket snyggt och fritt från klotter.

Användning

AGS (Anti-Graffiti System) klotterskydd är ett allvädersskydd som passar de flesta typer av absorberande ytor. Den vattenburna vaxdispersionen fångar upp klotter från spray, pensel och tectyl, och har god motståndskraft även mot tusch. Dessutom ger AGS klotterskydd ett bra skydd mot luftföroreningar och väderpåverkan. Klotterskyddet appliceras med färgspruta, lågtrycksspruta, pensel eller roller i 2-3 lager på fuktig yta. Observera att nygjuten betong måste bränna klart i minst 28 dagar innan klotterskyddning.

Klottersanering

När AGS har använts kan klotter oftast tas bort med högtryckstvätt eller hetvatten. I svåra fall kan det dock krävas särskilda borttagare vid klottersanering. AGS är ett så kallat offerskydd, vilket betyder att efter utförd borttagning måste skyddet förnyas med 2-3 lager.

Vill du veta mer om klotterskydd?

Det finns flera sätt att undvika och skydda bullerplank från klotter, och vi hjälper dig gärna med vilka möjligheter som finns. Kontakta oss så får du veta mer om våra produkter

Klottersanering