Vi bygger bullerskydd som tar bort buller och oönskad insyn

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges ledande företag inom områdesskydd, och vi har byggt bullerskydd ända sedan starten för över tio år sedan. Med ett brett sortiment och kunnig personal kan vi erbjuda helhetslösningar, material och montage av både reflekterande och absorberande bullerskydd. Vi monterar i all slags terräng, och alltifrån några få meter till sträckor på hundratals meter, med inslag av plexiglas eller andra specialdesignade detaljer.

Skandinaviska Områdesskydd har idag ett femtiootal montörer, montageledare, säljare och administrativ personal i tjänst. Vår styrka ligger i vår breda erfarenhet och i vår höga servicenivå: som kund ska du alltid känna dig helt trygg med oss som leverantör. Läs mer om oss på www.skandinaviska.nu och besök Stängselbutiken här.

Besök vår e-handel

Skandinaviska Områdesskydd driver e-handeln Stängselbutiken, där vi levererar proffsmaterial till företag och privatpersoner i hela Sverige. Här hittar du - utöver bullerskydd - klassiskt flätverksstängsel, trästaket, smidesstaket, grindar och grindautomatik.